Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost imobilizat de jandarmi după ce şi-a ameninţat soţia şi a distrus mobila în casă

Inquam Photos - George Călin
Inquam jandarmi

Un bărbat de 53 de ani a fost imobilizat de jandarmii tulceni după ce şi-a ameninţat soţia şi a distrus mobila în casă, el fiind agresiv cu femeia chiar şi după apariţia echipei de intervenţie, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea a anunţat joi, printr-un comunicat de presă, că o femeie de 50 de ani a sunat la 112, miercuri seara, şi a cerut ajutorul jandarmilor deoarece soţul ei avea un comportament violent.
“În momentul în care au ajuns jandarmii la adresa indicată, au fost întâmpinaţi de femeia care a reclamat conflictul, iar după puţin timp şi-a făcut apariţia şi soţul acesteia, care a luat un scaun metalic cu intenţia de a-şi lovi soţia, continuând să-i aducă injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost imobilizat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea. Femeia a declarat faptul că atunci când a venit de la serviciu, şi-a găsit soţul sub influenţa băuturilor alcoolice, după care au urmat mai multe schimburi de replici, bărbatul devenind agresiv”, a transmis IJJ  Tulcea.
De asemenea, bărbatul respectiv a distrus şi mobila din locuinţă în timpul scandalului.
Bărbatul este cercetat pentru violenţă în familie, pe numele său fiind emis de către poliţişti şi un ordin de protecţie provizoriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.