Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti, după ce şi-a agresat concubina

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat din localitatea Tărlungeni a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a agresat concubina, în faţa celor trei copii, aceasta ajungând la spital, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, scrie Agerpres.

"La data de 29 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara au emis ordin de protecţie provizoriu faţă de un bărbat, în vârstă de 36 ani, din localitatea Tărlungeni, judeţul Braşov. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 28 septembrie 2019, în jurul orei 22,00, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 21 ani, pe fondul unor discuţii contradictorii, în timp ce se aflau la domiciliul comun împreună cu cei trei copii, aceasta fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", conform sursei citate.

Citește și: Incendiu descoperit din întâmplare de pompierii bârlădeni

Poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile faţă de bărbatul în cauză şi, totodată, s-a dispus măsura evacuării temporare a acestuia din locuinţă şi păstrarea unei distanţe de minimum 200 metri faţă de concubina sa şi membrii familiei acesteia. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Braşov, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, a menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.