Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reţinut, după ce a agresat un poliţist

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un bărbat de 46 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a agresat un poliţist, în timpul unei intervenţii la un scandal, informează miercuri, un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de ordine publică au fost solicitaţi să intervină la un bar de pe raza municipiului Satu Mare, unde se afla un bărbat care provoca scandal.

Citește și: Noi descoperiri în casa lui Gheorghe Dincă - Anchetatorii au găsit noi fragmente de oase, însă nu par a fi umane - surse

"În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Satu Mare, care profera injurii şi expresii jignitoare la adresa peroanelor care se aflau în local, fapt pentru care a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Satu Mare unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei. Întrucât pe tot parcursul întocmirii procesului verbal de constatare a contravenţiei susnumitul a manifestat în continuare şi la adresa organelor de poliţie injurii şi expresii jignitoare, prezentând tulburări de comportament, a fost solicitată o ambulanţă. La sosirea ambulanţei, persoana în cauză a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă şi personalului medical, astfel că poliţiştii de ordine publică au intervenit, iar în timpul intervenţiei unul dintre poliţişti a fost lovit de către acesta în zona capului", precizează IPJ. 

Poliţiştii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, iar procurorii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca ancheta să continue.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.