Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reţinut, după ce a fost prins la volan sub influenţa drogurilor, fără permis şi transportând canabis

diicot

Bărbatul din Bistriţa care a fost prins la volan, în decembrie anul trecut, sub influenţa consumului de cocaină şi fără permis, transportând câteva sute de grame de canabis, a fost reţinut de procurorii DIICOT. 

"În fapt, la data de 21 decembrie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, din Bistriţa, iar în urma controlului autoturismului au fost descoperite substanţe susceptibile a avea efect psihotrop. Analizele de laborator au stabilit faptul că este vorba de 286 de grame de canabis", informează vineri Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). 

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager Drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv la cocaină. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că nu deţine permis pentru nicio categorie de autovehicule. 

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Bistriţa - Năsăud au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului C.A.I., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile să producă efecte psihoactive, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, informează DIICOT. 

La data de 23 decembrie 2019, procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, au efectuat o percheziţie la locuinţa inculpatului, de unde au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. 

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud, al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmilor din Inspectoratul Judeţean Bistriţa - Năsăud.

Potrivit DIICOT, inculpatul va fi prezentat, vineri, Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.