Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reţinut, după ce a pulverizat spray lacrimogen în faţa fostei soţii

politia romana

Un bărbat de 37 de ani, din oraşul Haţeg, a fost reţinut de poliţişti după ce fosta sa soţie a reclamat faptul că acesta i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă, deşi individul avea un ordin de restricţie prin care i se interzicea să se apropie de ea la mai puţin de 150 de metri, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, scrie Agerpres.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a relatat poliţiştilor din Haţeg că, pe 30 noiembrie, fostul său soţ a a aşteptat-o când a venit de la serviciu, i-a deschis portiera maşinii şi i-a pulverizat spray-ul iritant în zona feţei, adresându-i, în acelaşi timp, cuvinte şi expresii jignitoare.

Citește și: Un băiat de 12 ani este căutat de poliţişti, după ce nu s-a mai întors acasă

"În baza sesizării a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar din cercetări a reieşit faptul că Judecătoria Haţeg a emis Ordinul de Protecţie nr. 750/CC/29.07.2019, cu valabilitate de şase luni, iar bărbatului i-a fost stabilită obligaţia de a păstra o distanţă de minim 150 m faţă de fosta sa soţie, obligaţie pe care acesta a încălcat-o", a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Cercetările continuă faţă de suspectul de 37 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de "încălcarea ordinului de protecţie", bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.