Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, după ce a incendiat ușa unui apartament

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 59 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, a fost reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, după ce, duminică, a incendiat uşa unui apartament din municipiul Târgu-Jiu, se arată într-un comunicat postat luni pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul, în cursul zilei de duminică, ar fi lăsat lângă uşa unui apartament, de pe strada Agriculturii, un recipient cu o substanţă inflamabilă, căruia i-a dat foc, provocând un incendiu. 

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând ca în cursul zilei de luni bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.

Citește și: Vrancea: Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe E85

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, a precizat că în urma producerii evenimentului nu au fost înregistrate victime şi nu s-a impus evacuarea locatarilor. 

"Uşa unui apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Agriculturii din municipiul Târgu-Jiu a fost incendiată. Fumul de pe casa scării i-a făcut pe vecini să apeleze numărul 112 şi să ceară ajutorul pompierilor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu care a lichidat rapid incendiul. Nu au fost victime şi nu s-a impus evacuarea locatarilor", a spus Florin Chisim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.