Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurori, după ce ar fi încercat să mituiască doi poliţişti

bucurestifm.ro
mita politist

Un bărbat din oraşul Flămânzi a fost trimis în judecată pentru dare de mită, după ce ar fi încercat să mituiască doi poliţişti, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi încercat să îi determine pe oamenii legii să nu declanşeze o anchetă în cazul unei tâlhării pe care ar fi comis-o.

Citește și: S-a aflat ceea ce nici procurorii nu știau: Unde a fost trasferat, de fapt, Mario Iorgulescu și cât a costat toată afacerea

"S-a reţinut că, în seara de 24 martie 2019, a oferit unui agent de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Flămânzi suma de 500 de euro, pentru ca acesta să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu în ceea ce priveşte conducerea la sediul Poliţiei, în vederea efectuării de cercetări privind sesizarea unei infracţiuni de tâlhărie. În aceeaşi seară, aflându-se în sediul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Flămânzi, a oferit unui comisar din cadrul acestei unităţi mai întâi suma de 200 de euro, apoi 500 de euro, după care 1000 de euro, încercând chiar să-i introducă în buzunarul uniformei mai multe bancnote de 50 de euro, pentru ca acesta să nu procedeze la efectuarea de cercetări procedurale cu privire la infracţiunea de tâlhărie sesizată", se arată în comunicatul Parchetului. 

Bărbatul va fi judecat de Tribunalul Botoşani pentru săvârşirea a două infracţiuni de dare de mită, dintre care una în formă continuată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.