Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat de un tânăr într-un bar din Constanţa

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a murit, duminică, după ce a fost înjunghiat de un tânăr de 25 de ani, crima având loc într-un bar din judeţul Constanţa, scrie NEWS.RO.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, duminică dimineaţă, în jurul orei 02.00, a avut loc un conflict între doi bărbaţi, într-un bar din localitatea Cobadin.

În urma scandalului, un tânăr de 25 de ani a înjunghiat cu un cuţit un bărbat de 31 de ani, ambii fiind din Cobadin. Victima a fost transportată la spital, dar a decedat din cauza rănilor suferite.

După primele cercetări, anchetatorii au stabilit că scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool, existând contradicţii între cei doi privind dedicaţiile muzicale din incinta barului.

Bărbatul de 31 de ani este cercetat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru infracţiunea de omor.

Citeşte şi: UPDATE - Jandarmii şi salvamoniştii, intervenţie ÎN FORŢĂ pentru salvarea celor 135 de turişti blocaţi pe munte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.