Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a murit, după ce ar fi făcut infarct la volan şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ

sanatate.bzi.ro
infarct

Un bărbat de 63 de ani a murit într-un accident de circulaţie care a avut loc miercuri pe raza localităţii Balşa, de lângă Orăştie, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat pe plafon în şanţ, din primele informaţii medicii apreciind că victima ar fi suferit un infarct în timp ce conducea autoturismul, scrie Agerpres.

În maşină se mai afla un bărbat de 70 de ani, însă acesta a scăpat nevătămat şi a refuzat să fie transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. 

"Din primele date se pare că persoana decedată a suferit un infarct la volan şi a pierdut controlul maşinii. Pacientul nu prezenta leziuni evidente care să-i cauzeze decesul. Din ceea ce declară pasagerul din maşină, victima s-ar fi plâns de dureri în piept", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Citește și: Circulaţia rutieră este oprită pe DN 1, pe ambele benzi ale sensului de mers Ploieşti - Braşov

În urma accidentului, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Orăştie, specializaţi în prim-ajutor şi descarcerare şi un echipaj al Ambulanţei. Autoturismul a fost răsturnat pe plafon, iar ocupanţii autovehiculului erau blocaţi în habitaclu. 

În ciuda eforturilor depuse de echipajul Ambulanţei pentru resuscitarea bărbatului de 63 de ani, acesta nu şi-a revenit şi a fost declarat decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.