Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a schimbat un semn de circulație din Voluntari pentru a interzice circulația pe o stradă

acces interzis

Un bărbat a schimbat un semn de circulație din orașul Voluntari pentru a interzice circulația pe o stradă. El a montat indicatorul Accesul interzis, dar a fost identificat de polițiști deoarece a filmat scena și a postat imaginile pe Facebook. Acum este cercetat penal și a fost reținut, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Ilfov, miercuri, polițiștii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Citește și: FOTO Clotilde Armand, destăinuire după prima zi de lucru la Primăria Sectorului 1: Am găsit un distrugător de hârtie și un baston de polițist local

Ei l-au identificat pe autor cu ajutorul unor imagini transmise pe rețeaua de socializare. Bărbatul de 27 de ani s-a filmat în momentul în care a montat un indicator rutier cu semnificația „Accesul interzis” peste un alt indicator rutier, cu semnificația „Accesul interzis tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone”, cu scopul de a interzice circulația oricărui autovehicul pe strada respectivă, acțiunea sa, fiind totodată, de natură să inducă în eroare participanții la trafic.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov l-au reținut pentru 24 de ore și urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.