Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat beat a spart cu pietre geamurile unui cămin de bătrâni și a lovit o femeie

facebook.com
politia

Un bărbat din localitatea Mărăcineni, județul Argeș, a aruncat cu pietre, cărămizi și lemne în clădirea unui cămin de bătrâni, spărgând mai multe geamuri și lovind-o pe una dintre angajate, motivând că imobilul a fost construit pe terenul lui. Bărbatul, care era beat, a fost imobilizat de polițiști, potrivit Mediafax.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, iar polițiștii au fost sesizați de o femeie că, dintr-o casă din Mărăcineni, un bărbat aruncă cu pietre, cărămizi și lemne în clădirea învecinată unde funcționează un cămin de bătrâni.

„În urma intervenției, polițiștii au stabilit că bârbatul, de 38 de ani, din Mărăcineni, ar fi aruncat cu obiecte contondente în clădirea cu care se învecinează, spărgând mai multe geamuri și lovind o persoană. Cu ajutorul luptatorilor SAS Argeș, acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției penteru cercetări”, arată reprezentanții Poliției Argeș.

Citește și: România, în TOPUL statelor membre UE care cheltuie cel mai puţin pentru recreaţie şi sport

Bărbatul, care este cercetat pentru distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri, a fost reținut în noaptea de duminică spre luni, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Surse judiciare au precizat că bărbatul, care era beat, a început să arunce cu pietre, cărămizi și lemne în clădirea vecină unde funcționează un cămin de bătrâni, pe motiv că acel imobil a fost ridicat pe terenul lui.

O angajată este cea care a sunat la 112 și a anunțat incidentul, ea fiind lovită în spate cu unul dintre obiectele aruncate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.