Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care a sustras 250 de lei dintr-o criptă este cercetat sub control judiciar

cimitir musulman

Un bărbat a fost reţinut şi este cercetat sub control judiciar pentru profanare de morminte şi furt calificat, după ce a furat, în timp ce era beat, din cripta unde era înhumată o persoană, 250 de lei şi o păpuşă din plastic, potrivit Agerpres.

"La data de 19 decembrie 2019, în jurul orei 20,30, poliţiştii Secţiei 19 au fost sesizaţi de către o femeie, agent de pază într-un cimitir din sectorul 5, cu privire la faptul că a observat că un mormânt în care pe timpul zilei a fost înhumată o persoană şi care prezenta urme de distrugere la elementele decorative, coroanele de flori erau mutate de la locul lor, iar capacul din beton ce acoperă mormântul este mutat câţiva centimetri în lateral", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis marţi AGERPRES.

Citeşte şi: COVID-19 îi sperie și pe teroriști: Gruparea Stat Islamic şi-a avertizat membrii să evite Europa

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta reclamată ar fi fost comisă de un bărbat, agent de pază în cadrul aceluiaşi cimitir.

"Astfel, la data menţionată, bărbatul, pe fondul consumului de alcool, după lăsarea întunericului, ar fi deschis cripta în care a fost înhumată o persoană şi ar fi sustras din interiorul sicriului suma de aproximativ 250 de lei şi o păpuşă din plastic", arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de profanare de morminte şi furt calificat, cel în cauză fiind reţinut, ulterior dispunându-se faţă de acesta măsura controlului judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.