Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea pentru trafic de droguri, depistat şi încarcerat de poliţişti

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un brăilean de 25 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, a fost depistat de poliţişti şi încarcerat, potrivit informaţiilor furnizate, luni, de IPJ Brăila.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii şi de arestare preventivă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila: Mai avem 4-5 zile! Vom vedea atunci dacă intensificarea contactelor sociale de Paște va duce la înmulțirea numărului de cazuri de Covid-19

Astfel, aceştia l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din Brăila, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 23.04.2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 3 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Tânărul a fost încarcerat de poliţişti în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.