Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat cercetat pentru viol a fost eliberat din spital fără ca poliţia să fie anunţată

Un bărbat cercetat pentru viol a fost internat de poliţie pentru analize medicale, însă a fost eliberat din spital fără ca administraţia unităţii medicale să anunţe autorităţile, a informat, miercuri seara, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Anca Pop, potrivit agerpres.ro.

"În cadrul cercetărilor efectuate în dosarul penal privind pe bărbatul de 38 ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol pe raza oraşului Borşa, acesta a fost internat cu acordul lui în Spitalul Sighetu Marmaţiei la data de 02 iunie 2021, în vederea efectuării expertizei psihiatrice. Cu toate că nu s-a efectuat expertiza psihiatrică, la data de 08 iunie 2021, bărbatul a fost externat, fără ca organele judiciare să fie anunţate", a precizat Anca Pop.

Potrivit acesteia, imediat ce poliţia a descoperit externarea, l-a citat pentru audiere pe bărbat, dar acesta nu s-a prezentat.

"În aceeaşi zi, aflând despre externarea din spital, lucrătorii Poliţiei Oraşului Borşa l-au citat pentru audiere, dar acesta nu s-a prezentat, context în care a fost emis mandat de aducere şi nefiind găsit la locul de domiciliu şi locurile cunoscute ca fiind frecventate, s-a solicitat emiterea mandatului de arestare preventivă, apreciindu-se că bărbatul se sustrage urmăririi penale", a spus Anca Pop.

De asemenea, Judecătoria Vişeu de Sus a emis mandat de arestare în lipsă pentru bărbatul de 38 ani.

Totodată, persoana este dată în urmărire naţională şi se efectuează activităţi specifice de căutare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.