Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 27 de ani a fost arestat în urma agresiunilor cu cuţitul la Birmingham, soldate cu un mort şi şapte răniţi

Metro
Metropolitan Police politia Londra

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, care este suspectat că este autorul mai multor agresiuni cu cuţitul, soldate cu un mort şi doi răniţi grav, în noaptea de sâmbătă spre duminică la Birmingham, al doilea cel mai important oraşdin Regatul Unit, a anunţat poliţia luni, relatează AFP.

”Am arestat un bărbat suspectat de omor şi de şapte tentative de omor, într-o serie de atacuri cu cuţitul la Birmingham”, a anunţat Poliţia comitatului West Midlands, potrivit news.ro.

Citește și: Liviu Pleșoianu promovează teoria conspirației: mișcarea globală de TREZIRE a umanității! Se apropie o catastrofă

Victimele par că au fost vizate ”la întâmplare”, potrivit poliiţiei.

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a murit după ce a fost înjunghiat, iar alt bărbat şi o femeie, în vâtstă de 19 şi 22 de ani, au fost grav răniţi cu arma albă şi se aflau la spital într-o stare critică.

Alte cinci persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, au fost rănite mai puţin grav.

Atacurile au avut loc între orele locale 0.30 (2.30, ora României) şi 2.20 (4.20, ora României) în mai multe locuri din oraş.

Poliţia a difuzat duminică seara imagini în care suspectul este surprins de camere de supraveghere şi a primit ”numeroase răspunsuri”.

Citește și: Gabriela Firea explică explozia numărului de cazuri de COVID-19 în Bucureşti: 'Sunt foarte mulţi din alte judeţe ale ţării'

”Una dintre aceste piste ne-a condus în cartierul Selly Oak în această (luni) dimineaţa, unde a fost arestat un bărbat”, a anunţat poliţia.

Ancheta continuă.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, nimic nu permite să se reţină, în acest stadiu, ipoteza ”teroristă” sau a unei crime a urii, dar nici pe cea a unui conflict între ganguri, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, un reprezentant al poliţiei, Steve Graham.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.