Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 32 de ani, fără permis, a provocat un accident în Țicleni: Trei persoane au fost rănite

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri după ce au fost implicate într-un accident rutier provocat de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Bolboşi, despre care poliţiştii au descoperit că nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a informat, luni, IPJ Gorj.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, poliţişti din cadrul Poliţiei Ţicleni au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că pe raza oraşului ar fi avut loc un accident rutier cu victime.

Din cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 32 de ani, din comuna Bolboşi, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 675 Ţicleni, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod, după care s-ar fi răsturnat pe plafon. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere, pentru nici o categorie de vehicule", se arată într-o informare a IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.