Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 33 de ani din comuna Brădeşti s-a înecat în râul Jiu

www.isubif.ro
scafandrii scăldat

Un bărbat de 33 de ani din comuna Brădeşti s-a înecat în râul Jiu, în zona localităţii de domiciliu, acesta fiind scos de apă pe o dună de nisip, unde a fost găsit de câţiva tineri care au sunat la 112, au informat, luni, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi cei ai Poliţiei Dolj, potrivit Agerpres.

Potrivit ISU Dolj, la faţa locului au intervenit echipaje ale Secţiei Pompieri Craiova, SMURD-Detaşamentul 1 Craiova şi SAJ Dolj, care au început imediat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.

"Persoana a fost văzută de nişte tineri care se plimbau pe malul apei şi imediat au sunat la 112. Echipajele de intervenţie l-au găsit pe bărbatul de 33 ani scos de apă pe o dună de nisip. Imediat au început manevrele de resuscitare, dar fără rezultat", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Citește și: Sfânta Treime, zi importantă pentru toți credincioșii: tradiții și superstiții. Ce este interzis să faci în această zi

Conform IPJ Dolj, cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi nu sunt suspiciuni cu privire la deces.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi, totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

"În continuare poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul", au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.