Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 36 de ani, băut şi fără permis, a fost prins la volanul unui autoturism neînmatriculat

portalsm.ro
sofer

Un bărbat de 36 de ani, care nu deţine permis de conducere şi care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost prins conducând un autoturism neînmatriculat, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Potrivit sursei citate, în noaptea de miercuri spre joi, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi a oprit pentru control, pe DC 16 din judeţul Iaşi, un autoturism ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare nemţeşti, condus de un bărbat din Iaşi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Încă o țară profund afectată de pandemie s-a sucit: A autorizat și ea vaccinul AstraZeneca pentru cei de peste 65 de ani

"La solicitarea prezentării documentelor, conducătorul auto, care emana o puternică halenă alcoolică, nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor suplimentare efectuate de poliţiştii de frontieră, aceştia au constatat că L.C. nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule, iar autoturismul în cauză nu este înmatriculat. Tânărul a fost condus şi la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul .Clinic de Urgenţă 'Prof. Dr. N. Oblu' Iaşi în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei", se arată în comunicatul ITPF.

Ieşeanul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.