Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 39 de ani a fost reţinut, după ce a furat banii unui croat în timp ce negocia cu el preţul unor oale

catuse politie

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş a emis, miercuri, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat în vârstă de 39 de ani, în baza mandatului european de arestare emis de autorităţile din Croaţia, după ce acesta i-ar fi furat banii unui cetăţean croat în timp ce negocia cu el preţul unor oale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, bărbatul urmărit internaţional a fost depistat de poliţişti pe raza comunei Crăciuneşti, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Situație îngrijorătoare! Noul coronavirus SARS-CoV-2 lovește în cel mai mare spital din vestul țării

"La data de 3 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, pe raza municipiului Târgu Mureş, un bărbat de 39 de ani, din comuna Crăciuneşti, care ar fi comis o infracţiune de furt calificat pe teritoriul statului croat, în cursul anului 2013. Autorităţile judiciare din Croaţia au emis un mandat european de arestare pe numele bărbatului care ar fi sustras 17.200 de kune de la persoana vătămată, în timpul activităţilor de negociere a preţului unor vase de gătit. În baza mandatului european de arestare emis de autorităţile din Croaţia, bărbatul de 39 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, care a emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore", a arătat IPJ Mureş într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.