Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit înecat în râul Teleorman

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit înecat în râul Teleorman, pe raza localităţii Orbeasca de Jos, fiind întocmit un dosar de moarte suspectă, informează, marţi, IPJ Teleorman.

Trupul bărbatului nu prezenta urme de violenţă.

"La data de 16 mai a. c., ora 19:39, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 , de către un bărbat din localitatea Orbeasca de Jos, judeţul Teleorman, cu privire la faptul că, în data de 16 mai a.c., a observat o persoană înecată pe malul stâng al râului Teleorman, de pe raza satului Orbeasca de Jos, judeţul Teleorman", precizează IPJ Teleorman.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba despre cadavrul unui bărbat de 44 de ani înecat, din localitatea Orbeasca de Jos, judeţul Teleorman.

"S-a procedat la scoaterea cadavrului din apă de către echipajul SMURD, în urma examinării stabilindu-se faptul că pe cap, corp şi membre nu prezintă urme de violenţă. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului", mai anunţă IPJ Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.