Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 51 de ani a murit la spitalul din Botoșani, după ce și-a dat foc pe stradă - Se certase cu iubita

www.realitatea.net
ambulanță accident

Un bărbat de 51 de ani a murit, luni, la spitalul din Botoșani, după ce și-a dat foc pe o stradă din oraș, după o ceartă cu iubita. Flăcările care i-au cuprins trupul au fost stinse de câțiva șoferi care trecereau prin zonă, anunță MEDIAFAX.

Polițiștii din Botoșani au declanșat o anchetă pentru ucidere din culpă după ce un bărbat de 51 de ani din Suceava și-a dat foc și a murit, luni, la spitalul din Botoșani.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Botoșani, după ce bărbatul de 51 de ani s-a certat cu concubina și a amenințat că își dă foc.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, nu era la prima amenințare de acest fel. Supărat după cearta cu iubita, suceveanul și-a turnat benzină pe haine și și-a dat foc în plină stradă.

Flăcările care i-au cuprins trupul au fost stinse de câțiva șoferi care trecereau prin zonă și care au intervenit pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital însă a suferit arsuri grave, pe mai bine de 70% din suprafața corporală, și a murit la puțin timp după ce a ajuns la spital.

Citește și: Amendă pentru femeia care protesta în fața casei lui Gheorghe Dincă- Care este cauza .

„Este vorba de un bărbat de 51 de ani din Suceava care a decedat după ce și-a turnat pe haine o substanță inflamabilă și s-a autoincendiat. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se așteaptă rezultatele necropsiei, însă nu există suspiciuni cu privire la deces”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.