Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 62 de ani a intrat înarmat cu un briceag într-o şcoală, a furat bani şi l-a ameninţat pe director

Inquam Photos, George Călin
Cuțit, Inquam Photos, George Călin

Un bărbat de 62 de ani din Constanţa, suspectat că a intrat înarmat cu un briceag într-o şcoală, a furat o sumă de bani şi apoi l-a ameninţat pe directorul instituţiei, care încerca să-l prindă, a fost arestat preventiv, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, faptele au fost săvârşite pe 12 decembrie, în jurul prânzului.

"La data de 12.12.2022, în jurul orei 11,30, inculpatul D.V., în vârstă de 62 ani, ce avea asupra sa un briceag, a pătruns în incinta unei şcoli gimnaziale din municipiul Constanţa. Accesul în interior i-a fost permis după ce a sunat la interfon şi a susţinut că are de înmânat un colet unui cadru didactic. Ulterior inculpatul a intrat într-o sală de clasă, situată la parter, şi profitând de faptul că în încăpere nu se afla nicio persoană, a sustras dintr-o geantă ce aparţine persoanei vătămate C.A., profesoară, suma de 100 lei", se arată în comunicat.

Sursa citată precizează că suspectul a părăsit în fugă incinta şcolii, fiind urmărit de directorul unităţii de învăţământ, pe care l-a ameninţat cu briceagul, pentru a-şi asigura scăparea.

Bărbatul de 62 de ani, cu antecedente penale, a fost prezentat miercuri la Judecătoria Constanţa, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.