Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Botoșani s-a ales cu o amendă de 2.000 lei, după ce a fost reclamat de vecini că a ieşit din izolare

amenda

Un bărbat de 60 de ani din judeţul Botoşani a fost sancţionat de poliţişti cu o amendă contravenţională în valoare de 2.000 de lei, după ce a încălcat măsura izolării la domiciliu, se arată într-o informare de presă transmisă marţi de Centrul Judeţean de Comunicare coordonat de Instituţia Prefectului.

Sancţiunea a fost dispusă după ce bărbatul, revenit din străinătate, a fost văzut la circa un kilometru de locuinţă, iar localnicii au sunat la 112 şi au cerut intervenţia autorităţilor, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Radu Mazăre a cerut să fie transferat în Madagascar. Ce a decis instanța

"Echipajul direcţionat la faţa locului l-a identificat pe bărbatul de 60 de ani, la aproximativ un kilometru de locuinţa sa, deşi acesta trebuia să stea în izolare la domiciliu până în data de 20 iunie. Acesta a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost introdus într-un centru de carantină pentru următoarele 14 zile", se precizează în informare.

De asemenea, în ultimele 24 de ore poliţiştii din Botoşani au verificat 2.909 de persoane şi 75 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în perioada stării de alertă. În urma neregulilor constatate s-au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 38.000 de lei.

Totodată, aceştia au fost organizate trei acţiuni punctuale pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea oricăror fapte de natură a tulbura ordinea publică, precum şi a răspândirii Covid 19. Cu ocazia acţiunilor au fost legitimate 62 de persoane, controlate peste 100 de autoturisme şi aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 700 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.