Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Capitală a fost reținut după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă 15 kg de canabis

viataverdeviu.ro
canabis

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost reținut de DIICOT după ce a fost prins în flagrant când încerca să vândă 15 kilograme de canabis pentru suma de 16.000 de euro. În mașina lui, anchetatorii au găsit un pistol, 5 cartușe și 16.300 de euro, potrivit Mediafax.

Procurorii DIICOT Structura Centrală au reținut un bărbat în vârstă de 39 de ani pentru trafic de droguri de risc.

„În cauză, s-a reținut faptul că inculpatul S.I.D., cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni de trafic de stupefiante pe teritoriul Franței, în mod repetat și în baza aceleași rezoluții infracționale, a procurat din Spania și a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unor firme de curierat, cantități importante de droguri de risc (cannabis), în vederea comercializării acestora către diferite persoane”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Citește și:  Mihai Fifor prevestește 'austeritatea' PNL după alegeri: 'Nu va majora pensiile și salariile, iar voucherele de vacanță nu vor mai fi date'

Cercetările anchetatorilor au indicat faptul că bărbatul urmează să vândă o parte din drogurile de risc, drept pentru care procurorii, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog, au organizat un flagrant.

„În acest sens, la data de 21.11.2019, inculpatul S.I.D. a fost prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze cantitatea de aproximativ 5 kg de cannabis, contra sumei de 16.000 euro.

În autoturismul inculpatului a fost descoperit un pistol tip revolver cu glonț letal, fără serie, deținut illegal, cu 5 cartușe aferente, introduse în pistol, suma de 16.300 de euro și 595 de lei susceptibilă a proveni din traficul de droguri”, mai precizează anchetatorii.

În cauză a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra unue mașini, în valoare de 50.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.