Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Drobeta Turnul Severin a fost ucis chiar de șerpii pe care îi creștea în casa sa

news.ro
viperă, șarpe

Șapte reptile, între care 3 vipere și un piton, erau ținute în locuință de un bărbat de 36 de ani, din Mehedinți, găsit mort în data de 1 mai. Șerpii au fost ridicați de agenții Poliției Animalelor, care au intrat în casă cu un biolog, cu jandarmi, cu reprezentanții DSVSA și ai Gărzii de Mediu.

Un bărbat de 36 de ani, din Drobeta Turnu Severin a fost găsit decedat în locuința sa în data de 1 mai. Cel mai probabil acesta a fost ucis de șerpii pe care îi ținea în locuință.

„La identificarea preliminară s-a stabilit că în imobil se aflau 7 reptile, respectiv 3 vipere aparținând familiei Vipera Ammodytes, 3 șerpi aparținând familiilor Colubridae și Anguidae și un exemplar exotic de piton Constrictor, care se aflau în spații special amenajate ce au fost sigilate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor”, spun polițiștii.

S-a întocmit dosar penal în cauză

Joi, 9 mai, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, cu sprijinul unui specialist biolog din cadrul Institutului de Biologie al Academiei Române, reprezentanți ai DSVSA și comisari ai Gărzii de Mediu Mehedinți, sprijiniți de jandarmi din cadrul IJJ Mehedinți au ridicat mai multe reptile din locuința din Drobeta Turnu Severin.

Acestea au fost ridicate de specialiștii Institutului de Biologie al Academiei Române urmând să fie efectuate procedurile legale.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii la regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.