Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Galați a sunat la 112 și a CHEMETA DISPERAT jandarmii: soția s-a SE ÎMBĂTASE și era nervoasă

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Jandarmii gălățeni au intervenit la un apel 112 care reclama un scandal în familie. Un bărbat a solicitat ajutorul autorităților deoarece soția lui a făcut scandal după ce s-a îmbătat. Femeia a devenit agresivă, l-a amenințat și l-a înjurat pe bărbat și cu greu a fost calmată de jandarmi, conform Mediafax.

Citește și: Specialiștii ISU dau de PĂMÂNT cu Lucian Bode după TRAGEDIA de la Constanța: Saltelele pneumatice NU pot fi folosite în misiuni de salvare

 

Incidentul s-a produs în orașul Galați. Un bărbat a sunat la 112 deoarece soția îl amenința.

„Soțul a apelat la numărul unic de urgență să reclame comportamentul vulgar al soției. Femeia, în vârstă de 49 ani, aflată în stare de ebrietate, într-un acces de furie a început să-și înjure și amenințe partenerul de viață, iar la insistențele soțului aceasta nu s-a calmat decât atunci când la ușa apartamentului au apărut jandarmii. Oamenii legii au discutat cu femeia și au făcut-o să înțeleagă că un astfel de comportament nu numai că îi afectează relația cu soțul, dar și imaginea în fața vecinilor”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

La puțin timp după această intervenție, un scandal asemănător a avut loc în alt bloc din Galați. O femeie a sunat la 112 ca să anunțe că din apartamentul alăturat se auzeau țipete și înjurături. Jandarmii au ajuns la adresa indicată, iar în urma discuțiilor purtate cu proprietara apartamentului au aflat că cearta era între mamă și fiu, din cauza problemelor financiare. Conflictul verbal dintre mamă și fiu a fost aplanat de jandarmi. Toți scandalii au primit avertisment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.