Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Harghita a suferit arsuri la picioare, într-un incendiu izbucnit în locuinţa sa

incendiu pompieri

Un bărbat din localitatea Ciumani a suferit arsuri la ambele picioare, luni seara, în timp ce încerca să stingă un incendiu izbucnit la camera centralei termice a locuinţei sale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului peste 20 de pompieri militari şi civili din cadrul Detaşamentului Gheorgheni şi serviciul voluntar din localitate, cu patru autospeciale de stingere.

În urma incendiului au ars interiorul camerei centralei termice, pe o suprafaţă de circa 12 mp, cazanul, boilerul electric, diverse scule, mobilier, uşa de la intrare şi fereastra, potrivit Agerpres.

Proprietarul, în vârstă de 63 ani, a suferit arsuri de gradele 2 şi 3 la nivelul membrelor inferioare, fiind preluat şi transportat la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic produs de centrala cu combustibil solid amplasată necorespunzător faţă de materialele combustibile, a mai informat ISU Harghita.

S-au salvat, în urma intervenţiei pompierilor, bunuri materiale în valoare de aproximativ 400.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 15.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.