Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Năvodari a stat patru ore pe un releu, la peste 20 de metri înălţime, ameninţând că se sinucide

ambulance.nsw.gov.au
ambulanta urgente

Pompieri, un echipaj al Ambulanţei, precum şi poliţişti au fost luni pentru aproximativ patru ore în alertă, perioadă în care un bărbat din Năvodari s-a aflat pe un releu, la o înălţime de peste 20 de metri, ameninţând că se aruncă în gol.

Individul, cunoscut cu antecedente penale şi cu alte fapte prin care avertiza că se sinucide, ar fi fost nemulţumit că nu poate avea un loc de muncă, potrivit Agerpres.

"Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dobrogea' au fost solicitaţi în cursul acestei zile, în jurul orei 13.40, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, să intervină în oraşul Năvodari, în cazul unei persoane care ameninţa că se aruncă de pe un releu. Bărbatul se afla la o înălţime de peste 20 de metri. La faţa locului au fost alocate o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autoscară precum şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. În sprijin au sosit şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa cu un negociator", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", Oana Manoilă.

Potrivit reprezentantei ISU, după aproximativ patru ore de discuţii, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a fost convins să coboare de pe releu.

"Nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost condus la sediul poliţiei oraşului Năvodari", a mai spus Manoilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.