Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Oradea a fost prins în flagrant când voia să mituiască un poliţist

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un cetăţean din Oradea a fost prins în flagrant miercuri de ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Bihor în momentul când oferea cu titlu de mită suma de 1.000 lei unui poliţist din cadrul IPJ Bihor. Potrivit DGA, cetăţeanul a oferit suma de bani pentru rezolvarea favorabilă a dosarului penal în care era cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, anunţă Agerpres.

Surse judiciare arată că bărbatul care a oferit mita are 63 de ani şi este pensionar, iar poliţistul lucrează la postul de Poliţie Ceica. Cauza a fost înregistrată ca urmare a denunţului formulat la D.G.A. - S.J.A. Bihor, de către un agent din cadrul unui post de poliţie, acţiunea de flagrant fiind organizată, cu maximă operativitate, după aproximativ 4 ore de la denunţ, se arată în comunicat.

Faţă de cetăţean, procurorul a dispus începerea urmăririi penale pentru infracţiunea de dare de mită. La documentarea cauzei s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Oradea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.