Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Reghin a fost arestat preventiv: este acuzat că a condus beat și fără permis

portalsm.ro
sofer

Un bărbat care ar fi urcat la volan beat și cu dreptul de a conduce suspendat, a fost arestat preventiv. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, informează Mediafax.

Inițial, bărbatul de 45 de ani din Reghin a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, o instanță a acceptat solicitarea procurorilor privind arestarea preventivă a bărbatului bănuit că ar fi condus în timp ce se afla sub influența alcoolului și având dreptul de a conduce suspendat.

Incidentul s-a produs săptămâna trecută la Reghin. „La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din Reghin au oprit, pe o stradă din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, de Reghin. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la unitatea spitalicească, în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea alcoolemiei”, au anunțat polițiștii.

Citește și: VIDEO - Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.