Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Vaslui a fost arestat preventiv, după ce a fost prins beat la volan şi fără permis

sofer beat

Un şofer în vârstă de 50 de ani a fost arestat preventiv, marţi, după ce poliţiştii au constatat că acesta avea 3,03 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu deţinea permis de conducere, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Potrivit IPJ, bărbatul era deja cercetat pentru fapte similare, după ce în urmă două săptămâni fusese prins băut la volan şi a refuzat prelevarea de probe biologice, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Murgeni au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Murgeni. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 3,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un spital din oraşul Murgeni, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe data de 14 martie, faţă de bărbat fusese dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.