Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat în vârstă de 81 de ani a fost imobilizat de poliţişti după ce s-a comportat agresiv într-un magazin din județul Argeş

Politia Romana

Un bărbat în vârstă de 81 de ani a fost imobilizat de poliţişti, vineri seara, după ce s-a comportat agresiv într-un magazin din localitatea Lunca Corbului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Potrivit unui comunicat al IPJ Argeş, agenţii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au fost sesizaţi că o persoană vârstnică, posibil aflată sub influenţa alcoolului, ar fi agresat o altă persoană, în timp ce se afla în incinta unui magazin.

"Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, unde au identificat persoanele în cauză. Având în vedere că la momentul intervenţiei, în prezenţa poliţiştilor, cel în cauză s-a manifestat agresiv, fără a da curs solicitării poliţiştilor de a înceta, acesta a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, persoana agresată de octogenar nu a dorit să formuleze plângere prealabilă pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, potrivit Agerpres.ro.

"În continuare, bărbatul în cauză, de 81 de ani, din aceeaşi localitate, a fost condus la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", se mai menţionează în comunicat.

IPJ Argeş precizează că Legea 218/2002, privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, cu modificările aduse prin Legea 192/2019, prevede condiţiile în care poliţiştii pot utiliza forţa şi mijloacele din dotare, pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.