Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat s-a ales cu arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corporală în urma unui incendiu

ISU Bucuresti-Ilfov
incendiu

Un bărbat de 70 de ani s-a ales cu arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corporală în urma unui incendiu produs, miercuri, la o cabană din localitatea Săsarm, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, scrie Agerpres.

La faţa locului au fost mobilizate două echipaje ale pompierilor, care au constatat că incendiul se afla în faza de ardere generalizată. 

Bătrânul a fost găsit într-o anexă situată la aproximativ 10 metri de cabană, care nu fusese cuprinsă de flăcări, inconştient şi cu arsuri de gradul I şi II pe mai bine de jumătate din corp. 

Victima a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, intubată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa.

Citește și: Percheziţie la locuinţa unui tânăr de 19 ani acuzat că a distrus intenţionat un autoturism

Din primele informaţii, se pare că bărbatul avea grijă de cabana respectivă, care aparţine unei persoane din municipiul Bistriţa. 

Proprietarul nu avea asigurare pentru casa sa de vacanţă. 

Poliţiştii au stabilit că victima este un bărbat de 70 de ani din Beclean şi efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cauza şi împrejurările în care a avut loc evenimentul. 

Este posibil ca incendiul să fi fost provocat în încercarea bătrânului de a aprinde focul în sobă cu ajutorul unei substanţe inflamabile, dar nu este exclusă nici varianta unei acţiuni intenţionate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.