Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bătrân din judeţul Galaţi a fost găsit carbonizat, în propria locuință, în urma unui incendiu

Mediafax
incendiu

Un bătrân din judeţul Galaţi a fost găsit carbonizat în propria locuinţă în urma unui incendiu izbucnit în comuna Fârţăneşti, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Potrivit sursei citate, pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Tecuci şi Târgu Bujor, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, au intervenit la un incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Fârţăneşti, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu: Coronavirusul va intra în România. Trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Eu aș opri azi, acum, zborurile din Italia

Focul s-a propagat la întreaga gospodărie, din cauza materialelor combustibile depozitate pe sobă şi în apropierea acesteia. Pompierii au lucrat aproape trei ore pentru a lichida incendiul, care a distrus trei camere de locuit şi bunurile aferente acestora.

După lichidarea incediului, într-una din camere a fost găsită o victimă. Un bătrân de 63 ani care dormea lângă sobă a fost găsit carbonizat.

Citeşte şi: Cel dintâi PAZNIC al insulei Belina a divulgat tot ce știa despre secretele locului - Ce detalii a oferit judecătorului în dosarul de corupție

Pe timpul operaţiunilor de localizare a incendiului, s-a observat propagarea flăcărilor şi la o locuinţă învecinată. Pompierii au localizat la timp focul, însă au fost deterioraţi 200 mp de acoperiş şi tavanul imobilului respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.