Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bistrițean a fost arestat după ce ar fi amenințat cu moartea o femeie și ar fi tras cu arma

AJC.com
foc de arma, pistol

Un bărbat de 33 de ani din Sângeorz Băi, județul Bistrița-Năsăud, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi intrat în curtea unei femei pe care a amenințat-o cu moartea. Suspectul ar fi tras două focuri de armă după ce în zonă au apărut mai mulți bărbați.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, duminică, bărbatul de 33 de ani s-ar fi deplasat în localitatea Pinticu, unde ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei femei de 43 de ani. Aceasta i-a cerut să plece, dar bărbatul a refuzat, adresând amenințări cu moartea, folosindu-se de un pistol cu potențial letal, supus autorizării.

Ulterior, pe fondul apariției a patru bărbați în fața locuinței, bărbatul de 33 de ani ar fi tras două focuri de armă.

Polițiștii au intervenit la locul evenimentului, unde au descoperit și ridicat pistolul folosit de bărbat, acesta fiind, ulterior, dus la sediul poliției, pentru audieri, conform Mediafax.

A doua zi, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și au efectuat 4 percheziții domiciliare în municipiul Bistrița și orașul Sângeorz Băi. Au fost ridicate două pistoale neletale cu bile, 5 cartușe pentru armă neletală, aproximativ 20 de grame de substanță vegetală, de culoare verde olive, susceptibilă a avea efect psihotrop, aproximativ 3 grame de substanțe psihoactive, două grindere de mărunțit, un cântar de precizie și plicuri de tip zip-lock, folosite pentru ambalarea substanțelor psihoactive.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că, în vara anului 2021, bărbatul ar fi deținut, în locuința sa din Bistrița, 100 de grame de substanță psihoactivă, cunoscută sub numele de „sare de baie” și un kilogram de cannabis, în scopul comercializării.

În timpul desfășurării percheziției domiciliare din Bistrița, a fost depistat un cetățean spaniol, de 45 de ani, care s-a prezentat la locația percheziționată conducând o mașină. Asupra acestuia, polițiștii au descoperit două plicuri, în care se afla o substanță vegetală susceptibilă a avea efect psihotrop.

În urma testării cu aparatul DrugTest, a reieșit faptul că șoferul este pozitiv pentru cannabis, fiind dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Ulterior, la solicitarea polițiștilor, bărbatul a predat de la locuința sa un recipient, în care se aflau mai mulți muguri vegetali susceptibili a avea efect psihotrop.

Marți, polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, la imobile folosite de cetățeanul spaniol, în municipiul Bistrița și Ragla. Au fost ridicate 10 grame de substanță vegetală, de culoare verde olive, susceptibilă a avea efect psihotrop, un cântar de precizie, un grinder ce conținea urme de substanță vegetală și mai multe plicuri de tip zip-lock.

Din cercetări, a reieșit faptul că cetățeanul spaniol ar fi introdus, ilegal, în România, cantități de cannabis, efectuând, totodată, în cursul anului 2021, mai multe operațiuni de vânzare.

Cercetările în acest caz sunt continuate cu privire la infracțiunile de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă, fără drept, violare de domiciliu și amenințare, trafic de droguri de risc, deținere de droguri în scop de consum propriu și orice operațiuni cu substanțe psihoactive, bănuit de comiterea faptelor fiind bărbatul de 33 de ani, din Sângeorz Băi.

De asemenea, polițiștii continuă documentarea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc, trafic de droguri de risc, deținere de droguri în scop de consum propriu și orice operațiuni cu substanțe psihoactive și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe de care este bănuit bărbatul de 45 de ani, cetățean spaniol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.