Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un botășănean de 33 de ani a fost reținut, după ce ar fi violat un copil de 12 ani

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani, sub acuzaţia de viol, după ce ar fi violat un copil de 12 ani lăsat de părinţi în grija sa, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, violul ar fi avut loc în noaptea de 23 spre 24 decembrie, însă mama copilului a depus plângere la Poliţie pe 5 ianuarie. Luni, anchetatorii au percheziţionat locuinţa bărbatului din municipiul Botoşani.

Citește și: Cazul Robert Roșu 2: un alt avocat este trimis de DNA în judecată

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 23/24 decembrie 2020, acesta ar fi violat un minor de 12 ani, din municipiul Botoşani, lăsat în supravegherea sa de către părinţii acestuia. Poliţiştii au fost sesizaţi pe data de 05 ianuarie 2021, de către mama minorului, iar la data de 11 ianuarie a.c. a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului bănuit de comiterea faptei. Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă, iar tânărul de 33 de ani a fost condus la sediul poliţiei în baza unui mandat de aducere", a transmis Nenişcu.

Bărbatul urmează să fie prezentat, în cursul zilei de marţi, în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.