Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un brașovean de 21 de ani a făcut o avere din țepe cu Cryptomonede: A prostit zeci de dornici de îmbogățire rapidă

bancomat cryptomonede

Un fals broker de succes a fost reținut în Brașov, fiind bănuit că a indus în eroare 20 de persoane și a folosit banii pentru a-și asigura un stil de viață opulent, cu vacanțe de lux, autoturisme ori locuințe scumpe. Din cercetările polițiștilor și Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov a reieșit că, în perioada august 2021 - mai 2022, un tânăr de 21 de ani, din orașul Râșnov, ar fi indus în eroare 20 de persoane cu promisiuni de oferire a unor câștiguri substanțiale din investiții cu criptomonede și comerț de NFT-uri.

Tânărul ar fi afișat imaginea unui broker de succes, a unui intermediar și totodată a unui expert în investiții profitabile, pentru a câștiga încrederea potențialilor clienți, reușind astfel să păgubească persoanele vătămate cu suma totală de aproximativ 1.580.000 lei.

Sumele de bani încasate ar fi fost folosite de acesta pentru a-și asigura un stil de viață opulent, caracterizat prin vacanțe de lux, autoturisme ori locuințe scumpe, cu mult peste veniturile legal obținute și declarate. Tânărul a fot reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorului de caz cu propunerea de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.