Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru actor a fost găsit MORT, în casa sa: Ce pistă au anchetatorii - FOTO

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Actorul american Brian Tarantina, în vârstă de 60 de ani, a fost descoperit mort în locuința sa din New York, aparent din cauza unei supradoze de droguri, iar purtătorul său de cuvânt a declarat că acesta a fost bolnav în ultimele luni, potrivit tmz.com.

Surse din poliție au declarat pentru tmz.com că actorul a fost descoperit mort sâmbătă dimineață, în locuința sa din cartierul Manhattan, de ceea ce părea a fi o supradoză de droguri. Polițiștii și medicii chemați de nepoata actorului, care își descoperise unchiul fără cunoștință, au găsit o pudră albă lângă acesta, despre care s-a crezut că este drog. Decesul a fost pronunțat la fața locului.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

Deocamdată nu se știe ce era acea substanță albă. O autopsie va fi efectuată pentru a se stabili cauza morții.

Laurie Smith, purtătorul de cuvânt al actorului, a declarat pentru tmz.com că acesta ar fi putut să moară din cauza unor complicații provocate de o maladie cardiacă de care a suferit în ultimele luni. De altfel, actorul fusese externat în urmă cu doar câteva zile.

Citește și: Se anunță un protest de amploare duminică! Se iese în stradă împotriva Mafiei Lemnului

Brian Tarantina a apărut în numeroase roluri secundare în filme din anii 1980 - 2000, precum "Scara lui Jacob/ Jacob's Ladder", "Uncle Buck", "The Jerky Boys", "Summer of Sam", "Knight and Day", "Carlito's Way", "Donnie Brasco", "City By the Sea" etc.

De asemenea, a apărut în numeroase seriale de succes, precum "Law & Order", "Miami Vice", "Spin City", "Oz", "NYPD Blue", "ER", "The Sopranos", "Gilmore Girls", "Heroes", "The Black Donnellys", "The Blacklist", "Madame Secretary", "Blue Bloods" și, mai recent, în "The Marvelous Mrs. Maisel".

Citește și: Victor Ponta, ultimatum pentru Ludovic Orban: Are timp până luni, la ora 14:00 .content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.