Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru cascador explică ce trebuie să facem în cazul unei explozii: În câteva zeci de secunde mi-a ars pielea de la mâini

wowbiz
marian chirvase

Un celebru cascador vorbește din pățaniile sale explicând ce au de făcut oamenii în cazul unei explozii de amploare, precum este cea de la Crevedia. Marian Chirvase spune că în cazul unei explozii produse de gaz, singurul lucru pe care îl pot face oamenii e să se distanțeze extrem de tare de locul unde are loc incidentul. Mai mult, Chirvase spune că cea mai bună poziție este întins pe asfalt sau podea, fiindcă, așa, suflul exploziei trece pe deasupra.

„Văd că mulți dau sfaturi cu privire la exploziile de la Crevedia, dar cum poți să dai sfaturi dacă nu știi ce înseamnă exact asta, respectiv o explozie! Îmi amintesc că, într-o zecime de secundă mi s-a ars pielea pe mâini. Mi s-a smuls mâna din umăr, la o explozie făcută pentru un film, nu comparabil cu ce s-a întâmplat la Crevedia. Este atât de distrugătoare, încât nici nu vă puteți da seama”, a declarat Marian Chirvase pentru DC News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.