Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut hairstilist a fost găsit mort în propria locuință: Avea doar 44 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un renumit stilist din Oradea, Cornel Mailat, a fost descoperit decedat în propria locuință. La doar 44 de ani, divorțat și cu doi copii, vestea tragică a surprins pe cei care îi cunoșteau și apreciau munca.

Conform informațiilor furnizate de ebihoreanul, Cornel Mailat și-a început cariera la vârsta de 17 ani sub îndrumarea celebrului stilist Andre Gherson, fost campion european în anii '70. Cu aproape două decenii de experiență, Mailat era respectat atât de către clientele sale, cât și de colegii de breaslă, fiind recunoscut pentru abilitatea sa de a descoperi stilul potrivit pentru fiecare, luând în considerare textura părului și forma feței.

Proprietarul salonului de frumusețe JEF, situat în centrul municipiului Oradea, Cornel Mailat avea o clientelă însemnată, inclusiv personalități locale. De asemenea, era formator la "En Vogue School of Style", unde împărtășea secretele meseriei celor interesați.

Deși anchetatorii exclud varianta infracțiunii în cazul tragicului deces al bărbatului în vârstă de doar 44 de ani, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a demarat o anchetă, iar procurorii așteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

Conform unor surse judiciare, Cornel Mailat, era un posibil consumator de substanțe interzise.

În prezent, nu există suspiciuni că bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei.
Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.