Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cetăţean român cu un permis de conducere fals a fost descoperit la PTF Borş II, la volanul unei mașini din Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Interne
acte permis conducere buletin carti identitate

Un cetăţean român fără drept de a conduce a fost descoperit, joi, de poliţiştii de frontieră din PTF Borş II la volanul unei maşini înmatriculate în Marea Britanie, având un permis de conducere fals din Republica Moldova, pentru care ar fi plătit 700 de euro, a informat vineri ITPF Oradea.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a ajuns joi, în data de 10 decembrie 2020, în jurul orei 11,30, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Borş II, pe sensul de intrare în ţară. La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Republica Moldova, scrie agerpres.ro.

Citește și: Noi vești importante! Cu cât ar trebui să crească, până la urmă, alocațiile începând cu noul an

"Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că persoana în cauză nu deţine dreptul de a conduce. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere de la persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, în schimbul sumei de 700 euro", se arată în comunicatul ITPF Oradea.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.