Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un complex sportiv și de agrement la standarde internaționale, care include și un nou stadion cu o capacitate de 15.000 de locuri, va fi construit la Oradea

primaria-oradea

Un complex sportiv și de agrement la standarde internaționale, care include și un nou stadion cu o capacitate de 15.000 de locuri, va fi construit de Primăria Oradea, anunță MEDIAFAX.

Viceprimarul Mircea Mălan declară că noul complex va permite desfășurarea de competiții sportive, concerte, festivaluri și alte tipuri de manifestări care includ un public numeros.

Citește și: Estimările Guvernului: Menţinerea acestui trend de evoluţie ar putea să ducă la atingerea unui număr zilnic de cazuri între 1.200-1.600 la jumătatea lunii august

„Se va construi și un stadion cu o capacitate de aproximativ 15.000 de locuri, dotat cu tot ceea ce este necesar organizării de competiții naționale și internaționale. Stadionul va fi dotat cu un complex SPA. Proiectul presupune și construirea unui bazin de înot didactic și a două săli de sport noi”, a spus Mălan.

Noul complex va fi pus și la dispoziția elevilor Liceului cu Program sportiv, Colegiului Partenie Cosma și studenților Universității Oradea, care vor avea posibilitatea de a-și desfășura aici orele de sport și de studiu.

Complexul include și construirea unui stadion pentru atletism dotat cu 8 piste de alergare, care să corespundă standardelor naționale și internaționale.

Citește și: Klaus Iohannis a semnat! Când vor avea loc alegerile locale

Administrația locală din Oradea dorește realizarea acestui proiect prin Compania Națională de Investiții, iar realizarea lui ar putea dura circa 3 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.