Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un consilier de la PNL o înjură pe Clotilde Armand, în ședință: 'Vrem să o f...m pe mă-ta!'/ VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Clotilde Armand parchet

În ședința Consiliului Local al Primăriei Sectorului 1 s-a petrecut un episod reprobabil. Vorbind despre primarul Clotilde Armand, un consilier local al PNL a spus ”Vrem să o f...m pe mă-ta!”. Consilierul PNL uitase microfonul deschis și se amuza împreună cu colegii de partid pe seama ”glumelor sale”.

”Astăzi am convocat o ședință de Consiliu Local pentru votarea bugetului. În loc de argumente un consilier PNL Sector 1 a considerat că trebuie să mă înjure cel mai josnic și grobian mod cu microfonul deschis. ''Vrem să o f&*$, pe mă-ta!'' - asta mi-a spus consilierul local PNL Sector 1 Dinu Gheorghe (fiul lui Dinu Vamă Gheorghe) în clipa în care discutam cu cetățenii din zona Matache alungați de PSD din sală.

Fac un apel către conducerea PNL să ia măsuri urgente împotriva derapajului reprezentatului lor și sper să anunțe demisia urgentă a acestuia, să se delimiteze public de limbajul suburban folosit. Este regretabil că am ajuns să asistăm la așa ceva.

PS. De asemenea, în înregistrare se poate observa amuzamentul colegilor din PNL la tâmpenia spusă de colegul lor. Nu s-ar fi găsit vreunul să-i atragă atenția că este o lipsă de respect. Nu, nu. Cât de jos a ajuns această organizație...”, scrie Clotilde Armand.

Citește și: Consilierul PNL care a înjurat-o pe Clotilde Armand: Cer scuze public cetățenilor pentru limbajul folosit. Astăzi am învățat o lecție

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.