Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut jurnalist 'desființează' Congresul PSD și îl contrazice pe Cristoiu: 'Nu poate fi făcută nici cea mai vagă comparație între Dragnea și Ceaușescu'

Inquam Photos / Octav Ganea
congres psd

Radu Banciu l-a contrazis, în cadrul emisiunii sale "Lumea lui Banciu", pe Ion Cristoiu, după ce jurnalistul l-a comparat pe Liviu Dragnea cu fostul dictator Nicolae Ceauşescu, în editorialul său, pentru felul în care a fost reconfirmat ca preşedinte la Congresul PSD, argumentând că este o comparaţie greşită care nu are nici cea mai vagă bază în realitate.

"Ion Cristoiu are un material în care descrie de-a firea în păr ce s-a întâmplat la Congres. Liviu Dragnea, ştiţi deja, a fost reconfirmat preşedinte al PSD, nu a existat niciun fel de concurs acolo, prin aplauzele sălii, spune Ion Cristoiu şi evident că se înşală şi el dar forţează şi el un pic nota că probabil era în trombă: 'Nici Nicolae Ceauşescu nu şi-ar fi permis aşa ceva.

Citește și: Traian Băsescu, gafă monumentală la B1 TV: Fostul președinte, făcut 'PRAF' pentru o afirmație făcută despre PSD

Nea Nicu, îmi pare rău pentru unii că nu îl ţin minte sau nu îşi aduc aminte, dar era incomparabil cu ce înseamnă societatea de astăzi. Dar, probabil aşa se face azi reclamă, nu încercăm să căutăm acum nod în papură, dar astea sunt de genul, păstrând puţin proporţiile, de genul Victor Ponta cu declaraţiile cu nazismul şi fascismul lui Traian Băsescu.

Să îl compari pe Dragnea cu Ceauşescu? Păi pe Dragnea îl înjurau ăştia în propriul partid şi se dădea la televizor asta. Noi citeam aici şi ne frângeam mâinile de bucătărie când zarurile nu erau scoase din cutie, darămite aruncate, pretindeam noi aşa de bruma suspansului cum că va avea loc un Congres la PSD şi Dragnea se zgâlţâie din toate temelii că îi fac ăştia opoziţie, alde Cati Andronescu, Bănicioiu, Codrin Ştefănescu. Păi la Ceauşescu auzi aşa ceva?

Citește și: Ion Cristoiu iese la rampă după Congresul PSD: Nici Nicolae Ceaușescu nu și-ar fi permis așa ceva

Şi ca să îl completăm pe Ion Cristoiu ca să vedem evident că se înscrie în fals, Liviu Dragnea a recunoscut însuşi că aplauzele nu au fost suficient de puternice. Bun, poate a făcut un pic şi la caterincă cum spune bucureşteanul sau teleormanăneanul, însă nea Nicu nu şi-ar fi permis să spună aşa ceva, întrucât la el aplauzele spărgeau geamurile, chiar dacă erau venite din boxe şi puse acolo de nu ştiu câte săptămâni înainte, totul era un scenariu, dar aplauda şi lumea că dacă te vedea cineva erai dispărut de pe faţa pământului. Nu există nici cea mai vagă comparaţie posibilă între ce s-a întâmplat în România lui Ceauşescu şi bâlciul ăsta de operetă de acum", a comentat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.