Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un curier a fost amenințat și tâlhărit în trafic de doi bărbaţi, în județul Cluj

axanews.ro
amenzi amenda politia

Un tânăr curier a fost ameninţat şi tâlhărit, în timp ce se afla în maşina sa, de doi bărbaţi din Bucureşti şi Pantelimon, care i-au luat borseta cu 2.850 de lei, potrivit Agerpres.

"La data de 14 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a doi bărbaţi, din oraşul Pantelimon şi municipiul Bucureşti, cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 8 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 13.40, în timp ce desfăşura activităţi profesionale de tip curierat pe strada 1 Decembrie, aflat în interiorul autovehiculului, ar fi fost abordat de doi bărbaţi, care, prin ameninţări cu acte de violenţă, i-ar fi sustras o borsetă în care se aflau 2.850 de lei", se arată într-un comunicat trimis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele celor doi bărbaţi în vârstă de 43 şi 39 de ani, reuşindu-se recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat.

"În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Activitatea de documentare a activităţii infracţionale a fost derulată cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, UTAI Cluj şi poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.