Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat al partidului de guvernământ din Sri Lanka s-a sinucis, potrivit poliţiei

firstpost.com
Amarakeerthi Athukorala

Un deputat al partidului de guvernământ din Sri Lanka s-a sinucis luni după ce a tras asupra unor manifestanţi antiguvernamentali, a declarat poliţia, relatează AFP.

Potrivit poliţiei, deputatul Amarakeerthi Athukorala a deschis focul asupra a două persoane care îi blocau maşina şi le-a rănit grav în Nittambuwa, la aproximativ 50 de kilometri de capitală. Una dintre cele două victime a decedat din cauza rănilor, a adăugat poliţia, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Premierul din Sri Lanka a demisionat după atacurile susţinătorilor săi asupra manifestanţilor antiguvernamentali

''Deputatul a fugit de la faţa locului şi s-a refugiat într-o clădire din apropiere'', a declarat un oficial de poliţie pentru AFP, menţionând că ''mii de oameni au înconjurat clădirea şi apoi deputatul şi-a luat viaţa cu revolverul''.

Luni mai devreme, susţinători ai guvernului Rajapaksa au distrus taberele şi pancartele manifestanţilor antiguvernamentali ridicate în faţa biroului preşedintelui Gotabaya Rajapaksa în Colombo din 9 aprilie.

Aceste ciocniri au provocat cel puţin 138 de răniţi care au fost spitalizaţi, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului.

Premierul Mahinda Rajapaksa, care este fratele preşedintelui Gotabaya Rajapaksa, a demisionat luni după aceste atacuri violente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.