Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat în vârstă de 55 de ani a fost prins cu droguri asupra lui

droguri

Un deputat ecologist din Germania a demisionat miercuri din mai multe funcţii politice, păstrându-şi totuşi mandatul parlamentar, după ce poliţia a descoperit asupra sa o cantitate mică de droguri de sinteză, relatează AFP.

Volker Beck, de 55 de ani, a fost prins de poliţie în timpul unui control cu '0,6 grame dintr-o substanţă narcotică asupra sa', a declarat pentru ediţia online a cotidianului german Bild o purtătoare de cuvânt a Parchetului din Berlin.

Citește și: Soția unui patron de televiziune de știri din România, goală pușcă pe Facebook / Foto 18+

Potrivit tabloidului, ar fi vorba de 'crystal meth' sau metamfetamină, un drog de sinteză care dă foarte mare dependenţă, descoperit în timpul unui control stradal. Autorităţile nu au confirmat până acum natura precisă a drogului.

Deputatul din partidul Verzilor a fost arestat marţi, la Berlin, relatează DPA. Potrivit agenţiei germane de ştiri, el este deputat din partea acestei formaţiuni din 1994.

Citește și: Fosta soție a unui ex-component al Generației de Aur se iubește cu un bărbat cu 15 ani mai mic

'Renunţ la funcţia din cadrul grupului meu parlamentar de purtător de cuvânt pentru afacerile interne şi religioase şi la cea de preşedinte al grupului de prietenie parlamentar germano-israelian', a precizat Beck într-un scurt comunicat.

Volker Beck, care nu a anunţat totuşi că a renunţat la mandatul său de deputat, a insista asupra faptului că a fost mereu 'un susţinător al unei politici liberale' în materie de stupefiante. 'Avocatul meu va face o declaraţie în legătură cu acuzaţiile procurorilor la momentul cuvenit', a mai precizat el.

În 2014, deputatul social-democrat Michael Hartmann a demisionat şi el din mai multe funcţii după ce asupra sa a fost descoperită o cantitate de 'crystal meth', titrează agerpres.ro

Citește și: Cea mai tare mașină din lume a fost prezentată: Cât costă și ce poate să facă / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.