Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PNL s-a dezlănțuit în Parlament, la dezbaterea Legii pensiilor: A certat USR și AUR

PNL siglă

Deputatul liberal Tudor Polak a afirmat, luni, în plenul Camerei, la dezbaterea proiectului legii pensiilor, că reprezentanţii USR şi AUR au ales să facă "zgomot" în contextul în care noua lege a pensiilor elimină inechităţile şi este bazată pe contributivitate.

"Dezbatem un proiect extrem de important. (...) Stimaţi colegi din alianţa USR - AUR, aţi ales, şi nu numai astăzi, ci şi în săptămânile premergătoare, să faceţi ceea ce ştiţi dumneavoastră mai bine: să faceţi zgomot într-un context în care avem o lege care, în momentul de faţă, elimină inechităţile şi este bazată pe contributivitate", a spus Tudor Polak.

El a subliniat că, odată cu adoptarea acestei legi, punctul de pensie va creşte, începând cu data de 1 ianuarie, cu 13,8%.

"Odată ce această creştere va fi adoptată, Partidul Naţional Liberal va fi reuşit în cei patru ani de zile de când guvernează să crească punctul de pensie, din 2019 până în 2023, cu 60%, de la 1.275 de lei până la 2.032 de lei. Această creştere este una fără precedent în ultimii 32 de ani de guvernare în România şi pot să vă asigur că, cu siguranţă, vom găsi soluţii necesare pentru a creşte din nou veniturile pensionarilor şi ale tuturor cetăţenilor români, lucru pe care pe dumneavoastră se pare că nu vă interesează", a susţinut Polak.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.