Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat și un patron din fotbal, audiați la DNA. Deputatul Cătălin Teodorescu, urmărit penal

DNA

UPDATE 13.30: Deputatul Cătălin Teodorescu este urmărit penal de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, susțin surse judiciare citate de Agerpres. Este al doilea dosar în care apare numele lui Cătălin Teodorescu, fost vicepreședinte ANRP, după ce în decembrie 2014 a fost trimis în judecată de DNA alături de fosta șefă a DIICOT Alina Bica și alte persoane, în dosarul privind acordarea de despăgubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitală.

Deputatul Cătălin Teodorescu și Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova, au fost aduși, joi, 26 noiembrie, cu mandat la DNA pentru a fi audiați într-un nou dosar privind acordarea de despăgubiri de către ANRP.

Potrivit unor surse citate de Agerpres, este vorba despre o despăgubire de aproximativ 109 milioane de lei acordată lui Mihai Rotaru de către Comisia ANRP, condusă de Crinuța Dumitrean, pentru un teren din Pitești. Mai mult, Rotaru ar fi cumpărat drepturile litigioase de la o persoana care se judeca cu Primăria Pitești de 8 ani, iar după ce drepturile au fost vândute în 6 luni acesta ar fi primit de la ANRP despăgubirile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.