Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deţinut arestat preventiv pentru omor a fost găsit SPÂNZURAT în baie

inchisoare

Un bărbat de 28 de ani, cu afecţiuni psihice, arestat preventiv pentru omor, la Penitenciarul Oradea, a fost găsit sâmbătă noaptea spânzurat în baia camerei din infirmeria unităţii, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Oradea, Adina Bîrda, bărbatul a fost găsit la ora 22,15 spânzurat cu un cearceaf legat de duşul din baia camerei din infirmeria unităţii de către deţinutul cu care era cazat.

Citește și: UPDATE / TRAGEDIE după tragedie pe șoselele din România: 3 morți în urma unui accident TERIBIL

''S-a anunţat de îndată agentul supraveghetor şi asistentul medical de serviciu care a aplicat primele manevre de resuscitare. La ora 22,20 a fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la 22,30, un echipaj SMURD a continuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire la ora 23,20, s-a constatat decesul. Menţionăm că deţinutul se afla în evidenţele cabinetului medical cu afecţiuni cronice psihice'', se arată în comunicat.

De asemenea, adaugă sursa citată, a fost informat Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor şi Serviciul de Medicină Legală care efectuează cercetări în cauză, anunță Agerpres.

Totodată, la nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.